Updates

Updates

Houd deze nieuwspagina in de gaten voor alle updates rondom de Benefietwedstrijd!

9.510 Drome(n)daris knuffels voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis!

10 juli 18:00  Dinsdag 3 juli overhandigde Ody Unites (de goede-doelen-commissie van studentenvoetbalvereniging Odysseus '91) €9.510,03 aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Op woensdag 4 juli ontvingen ze hiervoor de prijs 'Beste maatschappelijke sportieve actie' tijdens het Utrechtse Studentensportgala. Het geld is opgehaald voor en tijdens de Benefietwedstrijd, georganiseerd door deze commissie. De benefietwedstrijd is een combinatie van 12 uur lang voetballen, een festival en een goede doelen fair.meer »


Promotiefilmpje Benefietwedstrijd

23 april 8:00  Het heeft wat moeite gekost, maar daar is dan toch het langverwachte promotiefilmpje! Geniet van deze Oscar-waardige performance en vergeet je niet in te schrijven voor de benefietwedstrijd! Wil je nu al een steentje (lees: knuffeltje) bijdragen, ga dan naar https://www.actievoorwkz.nl/e…/benefietwedstrijd-odysseus-91meer »


Benefietwedstrijd 12 mei 2018

4 maart 14:00  Op 21 mei (Tweede Pinksterdag, dus geen studie!) organiseert USVV Odysseus ‘91 met de benefietwedstrijd misschien wel het evenement van het jaar… Deze 12 uur durende wedstrijd is geheel ten gunste van de zieke kinderen die in het Wilhelmina Kinderziekenhuis moeten verblijven. Er worden elk jaar duizenden kinderen geopereerd in het WKZ, iets wat heel erg eng en onaangenaam kan zijn. Daarom willen wij proberen dit leed een klein beetje te verzachten. Elke euro die wij ophalen betekent dat een kind na de operatie een knuffeltje krijgt.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!