Informatie

Informatie

Op 6 juni 2022 (Tweede Pinksterdag) organiseert Ody de jaarlijkse Benefietwedstrijd! Dit jaar zullen we twaalf uur lang voetballen voor stichting MIND. MIND maakt zich sterk voor een psychisch gezonder Nederland en zet zich onder andere in om psychische hulp toegankelijker te maken voor jongeren. Ze strijden voor een betere behandeling en ondersteuning en voor meer begrip en respect in de samenleving, voor jong en oud. Door de coronapandemie is de druk op de geestelijke gezondheid zorg nog erger opgelopen en hebben ook veel jongeren last gekregen van psychische problemen. Een goed moment om dit onderwerp extra onder de aandacht te brengen en onze hulp te bieden aan MIND. Dus laten we met z’n allen een mooi bedrag inzamelen!!

Via de online actiepagina (https://starteeneigenevenement.doemeemetmind.nl/project/ody-unites-x-mind-benefietwedstrijd) kunnen alle deelnemers een eigen actie starten en zich laten sponsoren. Via dezelfde pagina kunnen donaties worden gedaan!

Naast de 7 tegen 7 wedstrijd die constant zal plaatsvinden, zullen er een aantal activiteiten en spellen op het combiveld te vinden zijn en staat er een bierkar langs de lijn waar je je dorst kan lessen. Bovendien zal er een veiling en loting zijn waarbij de meest fantastische prijzen worden vergeven. Ook externen zijn van harte welkom, dus nodig vooral je vrienden, familie, huisgenoten en andere kennisen uit! Ben jij er bij? Schrijf je dan in via bovestaand kopje "inschrijving leden" als je bij Odysseus voetbalt of via "inschrijving niet-leden" als je extern bent. 

Het belooft kortom een geweldige dag te worden, dus schrijf snel in! Je kunt alle informatie vinden op deze site, zie bovenaan deze pagina het uitklapmenu onder Agenda >> Benefietwedstrijd >> Informatie.

Vergeet ook niet ons te volgen op Facebook en Instagram om volledig op de hoogte te blijven.


Benieuwd welke paarse helden dit jaar de Benefietwedstrijd organiseren? Bekijk hier wie dit jaar de  mooie commissie Ody Unites vullen! Voor vragen, opmerkingen en suggesties kun je mailen naar: ody.unites@odysseus91.nl

@odyuntes


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!