Informatie en aanmeldformulier

Informatie en aanmeldformulier

Lustrum 'Zilverkoorts'

 

In het seizoen 2015-2016 wordt het vijfde lustrum van USVV Odysseus '91 gevierd, op 23 mei 2016 wordt onze prachtige vereniging 25 jaar! Gedurende het hele seizoen hebben er activiteiten in het teken van het lustrum gestaan, en in mei 2016 zal het lustrum groots gevierd worden. Zowel leden als oud-leden kunnen zich d.m.v. het aanmeldformulier hieronder inschrijven voor alle lustrumactiviteiten en het lustrumboek!

Let op: meld je snel aan, want VOL = VOL!
Heb je vragen? Mail dan naar lustrum@odysseus91.nl


Meer informatie over alle activiteiten:

9-19 mei: Gotcha-spel

- Ooit bedacht door een Nederlands radiostation, presenteren wij onze eigen Gotcha! Deelnemers krijgen van ons een waterpistool waarmee ze 10 dagen lang, 24 uur per dag het spel spelen. Tijdens werk, college, training, de boodschappen; overal kan je moorden en vermoord worden. Alle deelnemers ontvangen in de eerste week van mei meer informatie.
Link Facebookevent

Donderdag 19 mei: Lustrumcantus
- Start: 21.00 uur. Locatie: Unitas (Lucasbolwerk 8, Utrecht).
- Gadget: alle cantusdeelnemers ontvangen een speciale lustrumpul.


Vrijdag 20 mei: Escape Room (met name overdag nog een paar plekken vrij)
- Gedurende de hele dag en avond zullen er groepjes ingedeeld worden om zo snel mogelijk te ontsnappen uit de speciaal voor en door ons ontworpen Zilverkoortsige Escape Room.
- Je kunt evt. bij 'opmerkingen' aangeven met wie je graag samen de Escape Room zou willen doen. We zullen proberen rekening te houden met alle voorkeuren.

Zaterdag 21 mei: Toernooi + avondeten + feest
- Het toernooi (inclusief lunch) en avondeten zal plaatsvinden bij DHSC (Thorbeckelaan 16, Utrecht). Zowel leden als oud-leden schrijven zich individueel in. Oud-leden hebben de mogelijkheid om voor het toernooi een eigen oud-ledenteam samen te stellen (7x7, minimaal 9 spelers per team). Geef in dat geval bij 'opmerkingen' aan welk team je gevormd hebt. Oud-leden kunnen zich ook individueel opgeven, dan zullen wij hen in een team indelen. Huidige leden zullen sowieso in mix-teams ingedeeld worden. Start aanmelden: 09.00 uur.
- Naast het voetballen zullen er ook nog nevenactiviteiten zijn.
- Gadget: alle toernooideelnemers ontvangen een lustrumshirt.
- Het feest zal vanaf 22.00 uur plaatsvinden in de Woolloomooloo (Janskerkhof 14, Utrecht).


Zondag 22 mei: Chillactiviteit + borrel
- 's Middags chillen in zwembad de Krommerijn: niets is beter dan dobberen op een luchtbed in het water of een potje volleyballen met een kater... Heerlijk bijkomen van afgelopen drie dagen, en jezelf opladen voor Ody's verjaardagsborrel.
- De 
borrel zal vanaf 21.00 uur plaatsvinden in Café Rex (Nobelstraat 207, Utrecht), de toegang is gratis. Op 23 mei 2016 om 00.00 uur vieren we het 25-jarig bestaan van USVV Odysseus '91!

Lustrumboek
Het lustrumboek is met veel zorg en liefde samengesteld en bevat o.a. input van oud-leden, huidige leden, teams, commissies en externen. Een paars pareltje dat niet mag ontbreken in je boekenkast.

Passepartout Zilverkoorts
- Met mooie korting krijg je toegang tot alle activiteiten en ontvang je alle gadgets en het lustrumboek!


Link Facebookevent

De financiering van verschillende lustrumactiviteiten is mede mogelijk gemaakt door subsidies van het Utrechts Universiteitsfonds en de Sportraad Utrecht, waarvoor onze grote dank!


Aanmeldformulier 'Zilverkoorts'

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!