5 november 2011 12:00

Engel, L.T.

Odysseus'91 verliest in matig duel van CJVV

Opstelling: Sonny Hopman, Roel Elfring (60min. Jan Albers), Ruud Schapenk, Oncko Heldring, Rik Molenaars, Tom Sloetjes, Erik Pentinga (32min. Tim Savenije), Roel Kolthof (46min. Chris Rogers), Daniel, Stefan va Dorp en Steven de Kort.

In Amersfoort werd er om 12.00 afgetrapt met de wedstrijd CJVV 2 - Odysseus'91 2. Afgelopen seizoen had de ploeg van trainer Jorrit Hoekstra twee keer verloren van CJVV en dus was de ploeg uit op revanche. Toch werd dat niet duidelijk in de eerste helft van het duel. Veel balverlies in de opbouw zorgde ervoor dat Ody nauwelijks kansen creeerde. Één kopbal van Daniel kon genoteerd worden als kans in de eerste helft. Bovendien moest ook Erik met ademhalingsproblemen naar de kant. Tim ging hierdoor op zijn positie spelen. Intussen had de de thuispelende ploeg wel al toegeslagen. Een afstandschot vloog er in de 28ste minuut zomaar in, 1-0. CJVV wist nog wel enkele mogelijkheden te creeeren, maar tot opgelegde kansen leidde dit niet. Na rust ging Chris op de positie van Roel K spelen om meer druk naar voren uit te oefenen. Dit leidde in de tweede helft tot iets meer mogelijkheden, maar verder dan wat afstandschoten van met name Daniel kwam dit niet. Wel nog een goede kans voor Stefanm die de bal uit een hoekschop bij de eerste paal binnen kon koppen, maar helaas overkopte. Ook het slotoffensief, waarbij Tim nog in de spits ging spelen mocht niet baten en zodoende verloor Ody weer eens een wedstrijd. Ody zakt hierdoor naar de 7de plaats op de ranglijst, maar staat nog steeds maar 3 punten achter op de nummer 1. Alles lijkt dus nog mogelijk voor Ody, maar dan moet er volgende week wel van Ijsselmeervogels gewonnen worden.