3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Het was een koude zaterdagochtend op het rustige Olympos toen de mannen van Hornbach 4 zich verzamelden. Veel slaperige koppen bij elkaar, maar toch mistte er één. Nadat hij vorige week iedereen had laten zien dat wanneer je niet brak bent je daadwerkelijk beter speelt, had iedereen de hoop gevestigd op een fitte, niet brakke Sjoerd. Na verschillende keren bellen naar zowel Sjoerd, als huisgenoten als mensen die gewoon in de buurt van hem wonen. Niemand wist waar hij was… Was hij toch uitgegaan? Kwam hij dadelijk dronken aanzetten?

Voor het eerst dit jaar werd er gespeeld op het rugbyveld, maar na vorige wedstrijd op een moerassig combiveld gespeeld te hebben dacht H4 voorbereid te zijn op de omstandigheden. Met goede moed, en koude handen, gingen de mannen het veld op. Het was een zwaar veld met rare oranje lijnen i.p.v. de witte die zowel wij als de tegenstander gewend waren. Ook moesten we zelf de grote goals op de lijn zetten, wat voor sommige de eerste keer was.

In het begin hadden vooral de heren van DOSC de bal, maar nadat het lastig over te spelen was op dit drassige veld raakte ze de bal kwijt aan Heren 4. De mannen van Ody had goed gekeken bij Nederland en wist hoe je moest counteren. Met een razendsnelle counter kwam Ody op voorsprong dankzij een geplaatst schot van Tijs. Dit was echter het gevaarlijkste wat er van de heren van Odysseus kwam in de eerste helft. DOSC bleef maar aanvallen en hadden voor de eerste helft een vrijetrappen/corner specialist aangeschaft waardoor de mannen dankzij 1 vrije trap, 2 corners met een kopbal in eigen goal van Ramses de rust in gingen met een 1-3 achterstand. Ondertussen was Sjoerd komen opdagen met het excuus zich verslapen te hebben, wat er echt is gebeurd zullen we nooit weten. Hij was in ieder geval nog fit genoeg om in te vallen en met deze nieuwe energie begon de 2e helft. De 2e helft was voor het eerst dit seizoen de betere helft van Hornbach 4 die telkens de bal hadden probeerden aan te vallen. Echter zat het niet mee met het afmaken van de kansen, totdat Michiel er een keer genoeg van had. Hij kreeg de bal halverwege de helft van de tegenstander en maakt een wonderbaarlijke actie voorbij niet 1, niet 2, maar 3 of 4 mannen van DOSC om de bal daarna in het net te leggen. Met deze goal kwam er weer hoop op de gezichten en gingen ze voor het 6e gelijkspel van dit seizoen, maar na een aantal gemiste kansen en een tegengoal werd het uiteindelijk 2-4. De ongeslagen mannen van Hornbach 4 zijn dan uiteindelijk toch te verslaan.