Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

In tegenstelling tot vorige week zaterdag was er heerlijk ballieweer voor de paarshemden die ook heerlijk op het ossoveld mochten spelen te Uppsalapad 3. De tegenstander die Ody zaterdag trof was TOV uit Baarn. De opstelling tegen TOV bestond uit Smear, Pim pam pet, Simp, Struik, Thommie, Pietje, Gijsie, Wayne (Je)rooney, Walkie tolkie, Ronnie en Currysaus.

Ody begon aan een prima start van de wedstrijd voetballend gezien maar kwam op miraculeuze wijze met 0-2 achter. De eerste tegentreffer was een onterechte penalty die kwam door een handsbal die via een sliding op de hand van onze cv kwam. De tweede tegentreffer was een wereldgoal die van ongeveer de middenlijn door de spitta van TOV werd binnengeschoten in het net van Ody. Ody kwam in de eerste helft amper in scoringsgelegenheden maar had het merendeel van het balbezit. Een mooie hoge voorzet vanaf de linkerflank van Ody ging naar de eerste paal maar werd niet goed geraakt en ging over het net van TOV. Dit was de beste kans van Ody in de eerste helft.

De tweede helft werd eigenlijk alleen maar geballied op de helft van de tegenstander met verschillende goede combinaties van Ody. Ody had tantu hoge druk op TOV die alsmaar de bal weg knalde vanuit hun verdediging. Die ene kans die ze in de tweede helft hadden werd helaas meteen verzilverd door dezelfde spitta die ook de goal vanuit de middenlijn scoorde. Hiermee kwam Ody met 0-3 achter met nog ongeveer 20 minuten te gaan. Er ontstond nog een hele goede kans aan de kant van Ody die helaas gepareerd werd door de keeper van TOV. De gimma eindigde met 0-3.

Al met al een goede voetballende pot van Ody met vooral positieve punten van de paarshemden. Dinsdag wordt er weer lekker getrinna en gaan we wrokko om de laatste puntjes op de i te zetten voor de eerste driepunter van dit seizoen tegen Almere fc.