Nog 12 finales - Odysseus '91

Nog 12 finales

Nog 12 finales

TOV 2

1 - 3

Odysseus '91 2

10'
Assist: Jan Bos
60'
... (e.d.)
75'
Niels Heetvelt (penalty)

Competitie

1e klasse B

Datum

11 februari 2023 12:45

Scheidsrechter

J. van der Hout

Accommodatie

Sportpark Ter Eem
de Geerenweg 6
3741RS
BAARN
tel. 035-5415571

Wedstrijdverslag 11-2-2023, het is weer de mooiste dag van de week, de zaterdag. De mannen van Odysseus mogen het oude geld in Baarn eens voetballes geven. Voor velen was het een flinke reis richting TOV 2, het openbaar vervoer werd ingezet, ook wel de burgerrups genaamd. Ys en Moos hadden moeite met de juiste club vinden, is ook een wereldstad dat Baarn. Eenmaal gearriveerd waren de heren onder de indruk van de faciliteiten, en dan met name de kantine met aanbouw. Dat zag eruit als een plek waar een lekker biertje genuttigd kon worden. Maar goed er moest eerst gevoetbald worden. Tussen de wissels was er eerst nog het wel befaamde steen, papier, schaar. Het zou toch erg zuur zijn als degene die zijn laatste wedstrijd voor Odysseus speelt met de vlag in de hand moest staan. Wat dus pijnlijk genoeg wel het geval was, Nelis mocht nog even zijn kwaliteiten met de vlag showen. Er waren strakke koppies tijdens de warming up, de 3 punten moeten terug naar UU.

Opstelling v.l.n.r.

Boris. Arnon Nick Jasper Didier. Mauro Willem Jan. Dennis Joost Jerome.

Wissels: Niels, Ysbrand, Riis, Leon, Gijs

 

De scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd, na 2 minuten verdraaide Moos zijn knie en moest worden gewisseld, hopelijk snel hersteld. Riis kwam erin op de rechterflank, na ongeveer 7 minuten kreeg Dennis het op zijn heupen en dacht ik schiet er is eentje in. 1-0 een lekker begin om de wedstrijd te controleren. Tot na 17 minuten Jasper een overtreding maakte volgens de scheids die op 50 meter stond. Een man met echte haviksogen, of gewoon een ontzettend slechte conditie, meneer had moeite met het bijbenen van het tempo, een rondje in de middencirkel was wel een beetje het meest wat de scheidsrechter heeft gedaan, ik denk dat als de scheids en moos beide strava hadden aangezet, moos alsnog meer meters had gemaakt. We gingen rusten met 1-1.

De tweede helft begonnen we met dezelfde mannen, we waren hongerig naar de 3 punten. Na 60 minuten kwamen de van zijn vlag verloste Nelis en Gijs erin, voor Mauro en Riis. Na 65 minuten had Dennis het weer op zijn heupen en slingerde hem hard voor vanaf links, de verdediger van TOV die dit seizoen nog niet had gescoord dacht: ik pak dit cadeautje graag uit. Als een echt spits ramde hij de bal tegen de touwen. Hierna realiseerde de verdediger dat hij de andere kleur aanhad, een eigen goal dus. 2-1 voor, het was erop en erover nu. Niet veel later werd er een diepe bal op rechts gegeven door Jan, Gijs liep diep en duikelde mooi . De scheids vond het natuurlijk een penalty, wat het overigens overduidelijk was 😉. Niels die in de eerste helft feilloos had gevlagd wilde deze lijn doortrekken en eiste de bal op. Jan gaf de bal aan Niels en deze schoot hem koeltjes links onderin. 3-1. In de tweede helft wilde de scheids een dominantere rol gaan spelen, het werd een soort raad het juiste woord en je krijgt een kaart. TOV was hier erg goed in en elk woord was raak, de ene na de andere kaart werd getrokken. De ene was terechter dan de ander. Aan onze zijde raadde alleen Willem het juiste woord en kreeg geel. Überhaupt overtredingen werden lastiger en lastiger in te schatten door de beste man. Misschien was het een stunt van Specsavers om te laten zien dat het erg lastig is zonder bril of lenzen een wedstrijd te fluiten. In minuut 75 kwamen Ysbrand en Leon binnen de lijnen voor respectievelijk Joost en Didier. Aan het eind was het vooral overleven met nog 1 grote kans voor Leon die hem net naast schoot. Eind goed al goed 3 punten richting UU, nog 12 finales te gaan voor we naar het gemeentehuis mogen.

(Rivierwijkers 0-0, the hunt is on)

 

Broodje bal analyse:

De ambiance was goed, mooie kantine dus hoge verwachtingen.

Erg snelle service de pinpas was nog niet weggestopt of er werd al een broodje met satésaus in de handen gedrukt. Broodje was lekker vers geen oude meuk, Saus was goed van smaak had naar mijn mening wat meer saus bij gemogen, maar dit is persoonlijke voorkeur. Balletje was erg goed van smaak uitje erin, mooi. Alleen tot verbazing was deze niet erg warm meer, verklaart wel de snelle service. Al met al 7.1 voor herhaling vatbaar.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!