Mannen beker reserve zaterdag poulefase Groep 3 48

Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Vandaag weer een wedstrijd op onze vertrouwde thuisstek. Een moeilijke pot stond ons te wachten, de koploper van de beker zou op bezoek komen. Duidelijk was dat onze trainersgilde met alle tactische plannen mogelijk te proppen moest komen om H7 goed voor de dag te laten komen. Iedereen die de trainers van H7 kent weet dat dit al veel gevraagd is, maar goed, zij waren de enige die geen kater hadden. Op hoop van zegen.

De wedstrijddag begon klassiek chaotisch. Onze nieuwe onbekende 'vedette' Tobias besloot vandaag toch te gaan werken waardoor we wederom op zoek moesten naar kwaliteitsimpulsen uit de hogere heren teams, deze keer in de vorm van Pascal, Stan, Daan en die gozer van H9 (Marcos) op doel. Een positieve noot was het terugvinden van de oude aanvoerdersband (boeit geen flikker), die de zomerstop door had gebracht in Jarne's rukbunker. We wisten allemaal wel dat Jarne een coupe zou plegen om aanvoederder te worden, maar helaas. Jarne hoopte hem stiekem te jatten en in te lijsten, maar dat feest ging gelukkig niet door. Na een pittige warming-up onder de bezielende begeleiding van ons cappie (die pionnen staan elke week verder uit elkaar), kwam de tegenstander 2 min voor tijd ook opdagen. Onterecht gaf de scheids natuurlijk 5 min extra om op te warmen, terwijl wij stiekem hoopten op meerdere afgescheurde achillispezen en hamstrings. Tijd voor de aftrap.

De eerste 15 minuten werden uiterst kundig doorstaan door de helden van H7. Rik moest zich in de 8e minuut tactisch laten wisselen vanwege een gebrek aan conditie. Dit was al een verbetering ten opzichte van vorig seizoen, waarin de Redelijkheid Zelve nog rookte. Toen was 5 min de maximaal. Maar na 15 minuten betaalde het niveauverschil zich pijnlijk uit. Helaas, 3 doelpunten tegen in 5 minuten. Het hielp ook niet mee dat de helft van het team zo brak was als een toeter. Gelukkig was de avond ervoor wel democratisch vastgesteld dat Jeroen en Klaas beide een H7 tattoo moeten nemen als we dit seizoen 25 punten halen, onthoud dit! Dus 0-3 achter bij rust. Na een donderpreek van de trainers verging het de dappere strijders van de zevende hemel een stuk beter. Ondanks numerieke kansen van de tegenstander begonnen de paarse helden met een tegenoffensief, waarbij meerdere kansen vakkundig om zeep werden geholpen door onder andere Hakmans (Sem) en Buddha (Pim). Terwijl ze prima terug hadden kunnen leggen op Baron (Kevin), die daarna de bal prima over de lat had kunnen werken. 0-4 eraf gestuurd.

Gelukkig hadden we de derde helft nog. En deze derde helft, leeft nog steeds. Zo zie je maar, wanneer je verliest kan je alsnog winnen. Volgende week de start van de competitie, we verwachtten minstens 25 punten en De Slager van Almere die weer paraat staat. Moge de tattoo's gezet worden. Op Heren 7 ⚽🍻.