Hernhuttersingel 1
3703DX
ZEIST
tel. 030-6924583

Het is een heerlijke donderdag avond wanneer de paarse jongens met spanning in hun benen aankomen in Zeist. Vanavond is het zo ver, de eerste en tevens belangrijkste wedstrijd van het tweeluik tegen Jonathan. De winnaar van deze avond wordt officieus kampioen, 2 dagen later tijdens de Match Of The Day zal dit kampioensschap officieel worden. Met maar liefst 18 man op het wedstrijdformulier en voor het eerst dit seizoen een basiselftal zonder pijntjes kan dit toch niet fout gaan zou je denken.

Net na het eerste fluitsignaal werd Jonathan flink wakker geschut door een vrije scoringskans van Ody, deze werd alleen dramatisch gemist.. Dat Jonathan wakker was lieten ze wel erg duidelijk merken, 4-0 binnen 20 minuten. Heel flauw. Vele kansen volgen er in de eerste helft verder niet door het verder inzakken van de verdediging.

In de rust wordt er besloten verder te gaan met deze tactiek, kleine kansen waren het resultaat. Hoop is een groot woord, maar kans op het kampioenschap was nog wel. Dit was alleen niet van lange duur, een slecht genomen corner wordt in eigen doel gewerkt door onze eigen keeper. Thanks James. Dit was dé genadeklap, Ody Hornbach 4 wordt geen kampioen.

Wel valt er aan het eind van de wedstrijd nog eer te behalen, een penalty wordt gegeven aan Ody. Een onterechte penalty volgens de scheidsrechter zelf, maar de beste man had al gefloten en draaide zijn beslissing niet meer terug. “Koole nemen, Koole nemen!!!”, werd er vanuit alle kanten geschreeuwd. Tim verlaat aan het eind van dit seizoen helaas het team en had tot op dit moment geen enkele doelpunt op zijn naam staan (eigen goals niet meegerekend). Na een twijfelachtige aanloop en via de handen van de keeper gaat de bal alsnog het doel in! Heel lekker, zo'n eretreffer! Meteen duidelijk wie MOTM is.

Tijdens het nuttigen van de verdrietsbiertjes en een paar bruine fruitschalen (dank aan Jonathan) wordt er besloten dat er zaterdag in een fantasy opstelling gespeeld gaat worden. Is dit dan de kans voor Maarten? Ook hij staat nog op 0 goals.. Misschien kan hij deze act van Tim nog eens overdoen in de laatste wedstrijd van het seizoen, wordt vervolgd...