Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Zaterdag middag om 12:30 begon de return tegen Elinkwijk van Dames 6 op het altijd fijne Combiveld. Geen takken om op te rapen dit keer, maar wel onszelf. De warming-up was slappe hap en miste felheid. Wellicht omdat we in stilte, zonder onze omkleedmuziek ‘eye of the tiger’ - u mag zelf invullen welke ik bedoel – hadden omgekleed. Of omdat 12:30 voor de meiden van Dames 6 toch wel voelt als een ochtendwedstrijd. Maar goed, er was duidelijk behoefte aan een peptalk voor de wedstrijd. Gelukkig was Marien goed voorbereid na het teamweekend en praatte hij zo onze ‘head in the game’. De eerste helft begon en wij hadden goed de overhand in de wedstrijd. Helaas lukte het niet om dat om te zetten in een daadwerkelijke voorsprong. We werden nog teveel meegenomen in hun kluitjesvoetbal en bewaarden weinig rust. De aankomst van trainer Noah (die deze dag zijn herintrede op het Heren 4 veld deed!) was over het hele veld te horen, en gaf ons extra energie. Desondanks was de ruststand 0-0.
De tweede helft moest anders. De aanmoediging langs de lijn was in de tussentijd ook uitgegroeid tot een halve Ody tribune dus we moesten wat laten zien! En hoe, we bewaarden de rust achterin, kantelden en kwamen tot lucratieve kansen. Een intikker van Toi, een geweldige loopactie van Steffie, en een prachtgoal over de keeper van Hannah. Rivka bewaarde als een echte spits tweemaal de rust voor het goal (met wat coaching van Han) en schoof de bal tweemaal langs de keeper het goal in. Les van vandaag: Getcha head in the game en het wordt 5-0!
Er werd nog lang nagenoten van het voorjaarszonnetje, de gezellige tegenstander en de geweldige gelijkenissen tussen Rivka en haar moeder. Op naar nog meer van zulke zaterdagen!