Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Op 16 oktober mochten we weer thuis voetballen, dit keer tegen VIOD vrouwen 1. Na een wat rommelige start (er moesten teamfoto’s gemaakt worden en we konden pas later beginnen want er lag glas op het veld) en een gehaaste warming-up begonnen we een paar minuten later dan gepland vol goede moed aan de wedstrijd. Trainers Noah en Marien hadden van te voren weer een uitgebreide tactiek besproken dus we wisten wat we moesten doen.

In de eerste helft waren we al snel de sterkere partij en konden we enkele kansen creëren, maar toch wisten we de 1-0 niet tegen te houden. In de tweede helft creëerden we nog veel meer kansen die mede door een niet slechte keeper (zoals Naoh het mooi formuleerde) niet in de goal eindigde dus helaas hebben we de 3 punten niet thuis weten te houden. Tijdens de tweede helft werd Fenne gewisseld en moest ze het vlaggen overnemen, maar wat is nou eigenlijk buitenspel? De tegenstanders in de dug-out zeiden lachend dat ze wel zouden helpen, maar na een spoedcursus van Jordan wist Fenne het gelukkig weer!

’s Avonds was natuurlijk het eerste officiële feest van de FeCo sinds lange tijd. Ondanks een berichtje van Fenne dat ze een goede outfit verwachtte hadden we als team helaas niet meer dan wat glitter, die dagen later nog terug te zien was op sommige gezichten. Met een goede opkomst van meer dan elftal was dit een hele geslaagde avond waarvan niet iedereen alles onthouden heeft. Om de avond af te maken eindigde we met een kleine rendez-vous op de hoek van Ten Beste en ’t Hoekje met keepster Noah en Robin die helaas niet bij het feest konden zijn.