3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Op zaterdag 25 september staat de eerste competitiewedstrijd van Dames 6 op het programma. Marien liet van te voren in een appje weten het volste vertrouwen te hebben in een goede start.
We kregen er tijdens de warming up lucht van dat GeuzenMiddenmeer V6 een geheel nieuw team was en dat dit de eerste wedstrijd was die zij samen zouden spelen. Volgens Marien betekende dit dat wij een goede kans maakten. In een subtiel zinnetje memoreerden hij ons aan onze eerste wedstrijd als nieuw team vorig seizoen; niet een daverend succes.

De aftrap werd genomen door GeuzenMiddenmeer en vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat wij deze ploeg vast konden zetten. Ze konden simpelweg niet onder ons uit voetballen, waardoor elke keeperbal een kans voor ons opleverde. Het eerste doelpunt (Karlijn) viel snel en de wedstrijd veranderde in een regen van doelpogingen. Het kan geen toeval zijn dat er de week ervoor kermis was in het Griftpark, want het was een heerlijk potje prijsschieten. Langs de kant besloten wissels Noot en Toi als ze als verdedigers dit jaar wilden scoren, dat vandaag hun beste kans was. En, nog geen twee minuten nadat ze gewisseld werden, scoorde Toi haar eerste doelpunt van het seizoen! Ze sloten het mooi af met de beloofde radslag en koprol (niet iedereen is in de wieg gelegd voor het maken van een radslag…).
We gingen de rust in met op het scorebord  de mooie stand van 5-0.
In de tweede helft was Ody overduidelijk de bovenliggende partij, maar de doelpunten lieten op zich wachten. De fans (ouders, vriendjes, vriendinnetjes) waren vandaag in grote getallen komen kijken en lieten de meiden van Dames 6 nog net wat harder lopen waardoor Ody uiteindelijk met dubbele getallen eindigde (10-0). Het kan geen toeval zijn dat zowel Afra (2 doelpunten) als Toi (3 doelpunten) fans had meegenomen! Die fans konden in de tweede helft ook nog genieten van keeper Noah die er bij gebrek aan actie maar bij was gaan zitten. Begrijpelijk.

De wedstrijd verliep heel prettig door de chille en aardige tegenstander! ‘Tot over een halfjaar!’, riep er eentje ons opgewekt toe.

In de derde helft trakteert ‘trotste trainer’ Marien op een kannetje. Iris, die al anderhalf jaar niet meer gedronken heeft, had gezegd bij de eerste overwinning van het seizoen een biertje mee te drinken. Ze maakte haar belofte dubbel en dwars waar en binnen no time zat ze van haar derde biertje te genieten. Meer dan verdiend!