Wedstrijdverslag Odysseus ’91 2- Elinkwijk 2

Wedstrijdverslag Odysseus ’91 2- Elinkwijk 2

Odysseus '91 2

0 - 4

Elinkwijk 2

... (schot)
...
...

Competitie

1e klasse B

Datum

30 oktober 2021 10:00

Scheidsrechter

R.W. Vlietman

Accommodatie

Sportpark Olympos
Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Het is zaterdag 30 oktober en dan mannen van heren dos werden op een mensonterende tijd verwacht op sportpark Olympos: 9 uur s ’ochtends (ja echt, ik verzin het niet). Het enige positieve aan deze tijd was wel dat er voor het eerst in tijden haast geen jongens van heren dos zijn gespot op de nobel. Zoals een Nederlandse man (die al meerdere keren is terecht is vergeleken met Joris) dan ook ooit zei: ‘Ieder voordeel heb z’n nadeel’. Verder naar de wedstrijd. Ondanks deze tijd (en de waardeloze weersomstandigheden) moet er zoals gewoonlijk wel gewoon gewonnen worden. De tegenstander van vandaag is Elinkwijk en volgens Cas waren dit, zonder dat iemand dit heeft gemerkt, toch echte teringlijers. Omdat Cas zoveel vertrouwen in ons had, werd er zelfs door hem gewed met de trainer van de tegenstander om een kan. ‘Alsjeblieft jongens win alsjeblieft anders kost me dit een kan’ galmde op de valreep door de kleedkamer. De boodschap voor onze mannen was dus duidelijk en om klokslag 10 uur werd er door de (ietwat labiele) scheidsrechter gefloten voor de start van de wedstrijd. 90 minuten later stond het 0-4. Kutwedstrijd. Geen verdere woorden aan vuil maken.

Ondanks de nederlaag bleef het toch Super Saturday. Er moest dus ondanks de nederlaag gewoon gezopen worden. Zoals u al kunt verwachten was de wedstrijd al snel vergeten en stond de tafel 30 minuten na het laatste fluitsignaal alweer nat. Waar Isco en Felix helaas wat eerder moesten afhaken (tentamens??!), bleef het overgrote deel van heren dos een aantal uren in de kantine. Het feit dat de wedstrijd al snel was vergeten bleek ook uit de gezelligheid samen met de heren van Elinkwijk. Willem en Joris hebben een goeie tijd gespendeerd met deze heren en door het spelletje 43en heeft onze tegenstander ons menig bak laten trekken. Aardige gasten dus. Naast het spelletje 43en is ook het spel vingeren een riant aantal potjes gespeeld. Ik ben er persoonlijk redelijk beschonken van geraakt dus heel veel weet ik er niet meer van. Voor herhaling vatbaar dus. Op het einde van de avond stond er nog een cantus op de planning. Ik kan u persoonlijk niet vertellen hoe deze cantus is verlopen omdat ik helaas niet meer in staat was om hierbij aanwezig te zijn. Wilt u hierover meer weten dan zult u zich dus bij een van mijn teamgenoten moeten melden.

Tot slot moet ik toch nog wel echt streng zijn en is er wel een minpuntje voor Olympos. Wij hadden naar ons inziens toch echt een extra gratis kannetje moeten ontvangen maar deze is ons helaas door de neus geboord. Er zijn meerdere pogingen gedaan om deze kan toch nog te innen maar na een aantal keer proberen moest Thijmen (ondanks zijn ‘hé scheids’ gezichtsuitdrukking) toch echt de handdoek in de ring gooien; gewoon betalen dus.

Afgezien van dit feit heb ik mij persoonlijk ontzettend vermaakt en voorspel ik dat volgende week zaterdag gewoon gewonnen gaat worden, waardoor we weer eens met een feesttemming aan de derde helft kunnen beginnen. Voor de geïnteresseerden: WV-HEDW 3- Odysseus ’91 2 wordt om 14:30 op sportpark Middenmeer in Amsterdam gespeeld. Kom dat zien dus!

JL

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!