3704JG
ZEIST
tel. 030-6960737

Donderdag 4 november 2021, een koude en mistige Europese avond voor Odysseus heren 3. Het veld lag erbij als een biljartlaken. De mannen waren fit en gebrand om de drie punten te pakken.

Na wat goede instructies van (assistent)trainer Michael, die voor één avondje het volledige gezag op zich mocht nemen, konden de mannen het veld betreden in de volgende opstelling (van links naar rechts): Emiel; Snack, Luke, Mauro, Ricknaldo; stofzuiger Jeroen, Mick, Sil; Lucnaldo, Jorno, Vlugge Jaapie. Op de bank begonnen Tim, Nils, Timmen en Bitcoin Kevin, die zijn crypto portefeuille nauwlettend in de gaten moest houden wegens koersschommelingen.

In de eerste helft waren de mannen van Odysseus gelijk fel. Ze hadden het overwicht, ondanks het gladde en moeilijk te bespelen veld. Lucnaldo maakte de 0-1 na ongeveer 20 minuten en richting het einde van de eerste helft maakte Jorno de 1-2 na een goede combinatie. De assist kwam van Vlugge Jaapie.

In de tweede helft gingen de mannen weer verder waar ze gebleven waren in de eerste helft. De combinaties vlogen je om de oren en het publiek zat op het puntje van hun stoel. Zulk verzorgt voetbal hadden ze bij Saestum nog niet eerder gezien. Na een aantal gemiste kansen begin tweede helft walsten de mannen later in de tweede helft met gemak over de tegenstander heen. De goals kwam in een rap tempo door Jaap (mooi schot rechts onderin de hoek), Lucas (intikkertje uit een voorzet van Mick) en de laatste goal uit een prachtige actie van Vlugge Jaapie, die zijn tegenstander voorbij rende en al vallend de voorzet gaf aan Jorno. Hij schoof de bal binnen en daarmee stond de score op 5-1.

Michaels debuut als hoofdcoach was een feit. Vol vertrouwen en arrogantie zei hij na de wedstrijd: "Ah joh, die Frank en Thomas heb ik helemaal niet nodig. Voortaan doe ik het alleen." Wil je weten waar deze uitspraak in heeft geresulteerd en hoe dit is afgelopen? Kom dan zaterdag 6 november bij ons kijken tijdens de uitwedstrijd tegen Woudenberg 4.