Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Na het verlies van vorige zaterdag is dames 2 wakker geschud en zijn de koppen omhoog gezet voor de wedstrijd van vandaag; het team dat 1 plekje onder ons staat. Deze zaterdag werd er ietsjes eerder verzameld vanwege de welbekende teamfoto! In de kleedkamer werden de haren gekamd, de mascara gecheckt en werd er weer luidruchtig meegezongen met de muziek. (vooral door onze Arkie)
We moesten even wachten voor de foto, omdat dames 3 nog aan het spelen was. Klappertandend en met blauwe lippen liepen we daarna het veld op en werden er foto’s gemaakt. We mochten alleen niet naar de making of de foto van onze goalie Britt kijken: ‘Niet kijken jongens’ ;)

Let the game begin! De wedstrijd begint met een kans voor de tegenstander in de 3e minuut, maar ody weet deze goed van zich af te slaan. We hebben veel balbezit, maar helaas komt de bal soms nog nét (ja echt, nét niet!) niet aan. In de 5e minuut laat Lotte zien dat ze zeker kan voetballen; ze draait goed weg voor ’t goal, maar wordt gesandwiched. Arme Lotte. Ook Kaylee is on fire deze zaterdag, ze verovert de bal, krijgt een vrije trap mee en schiet……. op de lat! Bij ody draait het nog niet helemaal, soms wat passfoutjes en nu in de 15e minuut ook een fout met opbouwen achterin.. als dat maar goed gaat! Wordt op het nippertje opgelost door onze goalie en backs. 'M’n hart zit in m’n reet' !!!
In de 21e minuut loopt onze Sanne goed op, met hulp van Kaylee, maar komt hier (nog) niks uit. Een minuutje later kan Kaylee alwéér schieten, maar schiet helaas naast. Ook Suuz laat zich niet zomaar kisten, maakt een actie waarbij ze de tegenstander uitspeelt, gooit een stiftje in de 16 richting Arkie en die gaat de keepster voorbij…. En….. scoort !!!!!!
1-0 ODYYYYYYY!!!!!!!

Ondertussen wordt er door de wissels wat gekloot met het scorebord, en staan we opeens 99-0 voor!!!! Of toch niet...
In de 26e minuut komt Suuz weer in actie en geeft ze een goeie voorzet, maar wordt deze helaas niet benut. Weer heeft Ody een vrije trap, omdat Kaylee onderuit werd gehaald. Deze vrije trap ligt op de zelfde plek als op minuut 10….. zal de bal nu onder de lat terecht komen??!  Helaas… maar we gaan door! Kaylee zoekt de combinatie met Milène, die opent vervolgens naar Arkie, maar onze arkie schiet helaas naast het doel. Tussen de palen blijven hè Arkie ;) Ook onze Vera geeft een mooie pass naar Arkie…. weer helaas nét niet! Corner voor ody, deze wordt nét over gekopt. Op naar de 2e helft!!

In de 58e minuut opent Bibi en geeft ze een pass naar Sanne, die vervolgens de 1-2 aangaat met Milène. Bal komt voor de voeten van Vera die in de 16 staat, maarrrrrrrrr… die komt net wat kracht tekort in haar schot. Mooie aanval volgens het boekje!  En weer door! Ondertussen heeft er een wissel plaatsgevonden bij Ody en is onze Ellis er in gekomen. In de 62e minuut heeft Ellis haar eerste balcontact, en ja hoooooor….. goal!!! Ze stond 1-1 met de keepster en legt hem netjes in de lage hoek. En dat terwijl haar ouders ook nog s staan te kijken aan de lijn! Dit mag je vaker doen hoor, Ellis ! Maar de tegenstander laat zich niet helemaal inpeperen door Ody, en creëert een aanval. Onze Goalie Britt kan hem goed wegstompen. Een corner voor CJVV; Britt kan de bal goed wegwerken, en ody schakelt snel à Ellis stoomt op en geeft ‘m af op Lotte. Bal komt vervolgens bij Jente. Die mist helaas. Maar weer goed gespeeld door ody! Er wordt weer gewisseld in huize ody; Yas en Juul komen er in voor Milène en Sanne.Waar is onze Bert gebleven? Er worden wat rare gezichten getrokken, maar die worden snel vervangen door glimlachjes. Bert maakt namelijk een kleine versnelling (jawel, dames en heren, u leest t goed) om een geblesseerde speelster van de tegenstander van het veld te helpen dragen. Wat een redder in nood! Onze Bertje !

Weer een mooie aanval van Ellis die richting de achterlijn loopt. Pass richting Lotte, draait open, passt door naar Yas. Yas mist helaas. Blijven volhouden dit meiden! Corner ody, Yas raakt ‘m , heeft geen schietkans en de bal komt vervolgens bij Jente terecht. Die probeert het, maar helaas staat de keepster van CJVV nog wel een beetje scherp om er niet 3-0 van te maken. Ook onze goalie is on fire deze wedstrijd, en weet weer de bal vanaf een vrije trap uit het doel te houden. Fantastische redding! 😊 Zal er nog een 3de doelpunt vallen voor het leukste damesteam van ody? Yas heeft de bal, passt door richting Ellis, die m vervolgens mee naar voren neemt. Yas loopt intussen door en krijgt de bal terug van Ellis. Schotje wagen? Ja hooooor, Yas schiet…… en…. weeeeer op de lat! Wat een spanning !

Bert vindt het wel mooi geweest en seint dat de wedstrijd afgefloten mag worden. En inderdaad, de wedstrijd wordt afgefloten. Wat hebben wij gestreden, op naar de volgende overwinning! Ohja en we kregen een kannetje van Bert, hoe vet is dat ?!