ODYSSEUS '91 1 - SC EVERSTEIN 1

ODYSSEUS '91 1 - SC EVERSTEIN 1

Odysseus '91 1

2 - 2

SC Everstein 1

Competitie

3e klasse D

Datum

30 oktober 2021 15:15

Scheidsrechter

S.N. Nerlich

Accommodatie

Sportpark Olympos
Uppsalalaan 3
3584CT
UTRECHT
tel. 030-2534471

Na de nederlaag van vorige week tegen de nummer 2 Desto stond nu nummer 3 Everstein op het programma. Everstein had zich goed in ons verdiept en noemde ons terecht de best voetballende ploeg in de derde klasse. Aan ons de taak om dit dan ook maar te laten zien.

Ody was de bovenliggende partij de eerste helft. Alleen door persoonlijke fouten wist Everstein gevaarlijk te worden. Halverwege de 2de helft kwamen de paars geklede op een terechte 1-0 voorsprong. Eyy gap ontving de bal op het middenveld en stuurde Luc op de keeper af. Die bleef cool en schoof de bal langs de keeper de goal in. Met deze stand zochten de spelers ook uiteindelijk de kleedkamer op.

In de 2de helft vergaten we de rust aan de bal te houden, waardoor Everstein beter in de wedstrijd kon komen. Wat uiteindelijk resulteerde in de 1-1. Het antwoord van de paarse mannen liet echter niet lang op zich wachten. Na een mooie opening van Struuk ontving Ronnie aan de rechterkant van de zestien de bal. Die gaf de bal mee aan de aanstormende Luc, desbetreffende nam de bal heerlijk mee achter het standbeen en knalde hem  vol tegen de touwen aan. Dit leek voldoende om de wedstrijd over de streep te trekken. Helaas bleek dit niet het geval te zijn. In de omschakeling wist Ody nog tot een paar grote kansen te komen, maar zonder succes. En ja hoor, in de laatste minuut viel de bal aan de verkeerde kant in het net. Een punt wat voelt als een verlies.

In de 3de helft werd er echter overtuigend gewonnen. Na wat kannen op Olympos genuttigd te hebben, begaf een deel van de selectie zich richting de jaarlijkse biercantus. Als een ware verassing werden de mannen van Heren 1 naar voren geroepen. Als nummer laatst in de metercompetitie wachtte ons een heuse bier estafette tegen de zogenaamde ‘’crème de la crème’’ van ody, heren 5. Na de koppen bij elkaar gestoken te hebben en kleine motivatie speech van de visionair was 1 ding duidelijk, nog een keer puntverlies behoorde niet tot de opties. In een vijandige ambiance stelde de mannen zich op. Wat volgde was een ware galavoorstelling, de nummer 1 van de meter competitie wist niet wat ze overkwam. Ze werden volledig onder de tafel gezopen. Terwijl de selectie spelers hun behaalde eer ophaalde bij het publiek verliet heren 5 met het schaamrood op de kaken het podium.  Ondanks dat Heren 1 laatste staat in de metercompetitie dient dit als een waarschuwing naar de rest van de club dat er met de selectie niet te sollen valt.

JvP

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!