2 - 2

Odin 6

Mannen Zaterdag reserve 10, 6e klasse 618

12 december 2009 10:00

Odysseus Heren 10 sluit de uitstekende reeks voor de winterstop (G-W-V) af met een 2-2 gelijkspel. Zoals vaker dit seizoen kwamen de Paarse Bengeltjes op voorsprong en gaven ze dit in een slechte fase weer weg.

Het eerste gedeelte van de eerste helft was de wedstrijd zeer open met kansen aan beide kanten van het veld. De mannen van Heren10 bleken echter het meest effectief dankzij de vlijmscherpe counters die werden geplaatst door Vincent en Dominik. De 1-0 kwam dan ook op naam van laatstgenoemde. De bal werd vanaf het middenveld ingespeeld op rechterspits Vincent die de bal bracht bij Dominik en de Duitse aanvaller kon op sierlijke wijze afwerken. Odysseus denderde vervolgens over Odin heen en scoorde voor rust de tweede treffer, nieuwe aanwist op het middenveld Wim kon de bal meegeven aan Dominik die rustig en beheerst afwerkte.

De tweede helft was Odysseus geen schim meer van de georganiseerde ploeg die het voor rust was en enkel dankzij de uitblinkende keeper Jeroen kon het de voorsprong nog even vasthouden. Odin bleef echter druk zetten en dit resulteerde ook in de 2-1 (fantastisch afstandschot) en de gelijkmaker.

Heren 10 herstelde zich na de 2-2 goed en er kwam weer wat meer voetbal in de ploeg die de laatste weken zo goed draait. Gelegenheidsaanvaller Wim werd ingespeeld door ‘schaduwspits’ Roeland en ten val gebracht door een Odin-verdediger. Penalty-specialist en aanvoerder Martin nam zoals gewoonlijk de verantwoordelijkheid en ging vol vertrouwen achter de bal staan,
*gedeelte weggevallen .............................................................................*

Odysseus pakte dus het zesde punt dit seizoen (waarvan vijf in de laatste vier wedstrijden!) en gaat met een goed gevoel de winterstop in, de mannen zijn vol vertrouwen de goede reeks in de tweede seizoenshelft door te zetten om het seizoen op waardige wijze af te sluiten.