Vrouwen beker zaterdag poulefase Groep 3 36

Oud Wulfseweg 2
3992LT
HOUTEN
tel. 030-6372179

Nou daar is ie dan hoor! Het eerste wedstrijdverslag van het seizoen! Na bijna een jaar zonder wedstrijden en een welverdiende vakantie, moest ook dames 4+1 deze zaterdag weer aan de bak. Met een aantal nieuwe gezichten in het team en een goed uitgeruste oude garde, gingen we vol goede moed op de fiets naar het altijd zonnige Houten om daar te laten zien aan VR2 dat we het voetballen zeker niet verleerd waren.

Eenmaal aangekomen in de kleedkamer bleken we niet met de verwachtte 16, maar 11 dames wedstrijdklaar te zijn. Dit was even slikken, want we moesten het vandaag ook al zonder keeper doen. Gelukkig waren Tinder en Linda zo lief om beiden een helft onze doellijn te bemannen en met een motiverend en tactisch woordje van de trainers konden we dan toch eindelijk beginnen. Al tijdens de eerste helft werd duidelijk dat het een pittige wedstijd zou worden, Houten VR2 was fanatiek en had een sterk middenveld, niet dat we ons hierdoor uit het veld lieten slaan natuurlijk, maar toch.

Met een snelle voorhoede en spitsen met een krachtig schot wist Houten zich op een (ietwat ruime) voorsprong te brengen en toen zich na de rust ook nog een aantal extra wissels op de bank van Houten aanmeldden, werd het een moeilijke opgave om nog punten mee naar huis te nemen. Ondanks de zware taak hebben we niet opgegeven en zeker een aantal kansen gehad, waarvan Tinder er uiteindelijk eentje het net in joeg! Na 90 minuten allemaal non-stop gespeeld te hebben, klonk het eindsignaal als muziek in onze oren en ondanks dat we geen punten mee naar huis hebben kunnen nemen, was het zeker weer heerlijk om een echt potje te voetballen! Als we de scheids mogen geloven is de eindstand 6-1 geworden, maar wij waren er allemaal van overtuigd dat hij er twee doelpunten naast zat, waarbij die moeten worden opgeteld of afgetrokken houden we voor nu maar even aan de lezer zelf. Dat we niet te lang bij dit verlies stil wilden staan, en eigenlijk ook wel wilden vergeten, werd weer eens goed duidelijk in de derde helft (die we overigens zeker hebben gewonnen). We hadden het bier verdient en er ook zeker van genoten! Hopelijk kunnen we volgende week proosten op een overwinning tegen VSC VR2!!