8 - 0

DOVO VR1

4e klasse F

19 september 2020 15:00

We zijn van start, de eerste competitie wedstrijd is gespeeld. Het was een warme dag en het zonnetje scheen. Tijdens de warming-up moest iedereen nog even inkomen.  Het ontbrak iedereen nog aan felheid. Eigenlijk wou iedereen liever op het terras zitten met een koud witbiertje (of misschien spreek ik dan alleen voor mezelf) maar de wedstrijd moest gespeeld worden.
15:00 ging de wedstrijd van start en wat ontbrak tijdens de warming-up leek iedereen in de wedstrijd niet te missen. Iedereen werkte voor elkaar en het duurde dan ook niet lang voordat Tinder het eerst doelpunt maakt en niet veel later schoot Esther er ook een balletje in. De DOVO dames waren ook niet slecht en er waren ook zeker kansen maar ze slaagde er niet in om er eentje in het net te leggen. Vlak voor de rust maakte Tinder nog haar tweede doelpunt. 3-0 de rust in, dat voelt goed.
We begonnen dus met een mooie voorsprong aan de tweede helft maar dan moet je dit natuurlijk nog wel weten vast te houden. de DOVO dames waren natuurlijk ook niet van plan op te geven ook al was hun eigen coach meer bezig met de wedstrijd van Ajax dan die van de DOVO dames. De tweede helft kan ik kort over zijn, Vero maakte nog een goal en niemand weet waar het opeens vandaan kwam maar Eline maakte er vier. Gekkenhuis. Dit bracht de eindstand op 8-0. Ik wil graag afsluiten met een vraag, wie houdt deze trein nog tegen?