IJFC 2

Mannen zaterdag, 2, 1e klasse B

19 september 2015 12:30

Ditmarsch, J. van

Vandaag werd er om 12:30 afgetrapt tegen IJFC. Dit was een beter tijdstip voor de meeste spelers in vergelijking met de ochtendwedstrijd van vorige week. Dit werd dan ook gelijk duidelijk door een uitstekende start van de wedstrijd. In minuut 1 was het een prachtige opening van Ody`s eigen moneyboy Joost op de Nederlands-Keniaanse  metervreter Robin die de bal beheerst aan nam en de hoek voor het uitkiezen had. Na 20 minuten was het vervolgens goed doorzetten van Boudewijn waardoor de verdediging in paniek raakte. Of dit door zijn imposante uiterlijk kwam kon de trainer van de tegenpartij niet bevestigen. Het feit was echter wel dat de bal in het netje lag. 10 minuten later was het hetzelfde concept maar deze keer hield Boudewijn het overzicht en liet hij de Arubaanse international G-swa de 3-0 binnen schieten. De scherpheid bleef de gehele helft, dit leverde wel een onterechte maar zeer professionele gele kaart op voor Sander. Na 36 minuten was het Daan met een prachtige bal op Jeshua die effectief zijn tweede van de dag maakte. In de rust was trainer Boccaletti zeer tevreden over het Italiaanse spel. Effectief en niks weggeven. Na rust kon Ian zijn rentree maken na blessureleed. De storm van IJFC kwam Odysseus makkelijk door. Waarna het in de 83ste minuut debutant Paul was die zakelijk de 5-0 kon maken. Als kers op de kaart kwam in de laatste minuut een prachtige aanval. Eén keer raken met tempo. De bal kwam via Joost bij Rudi die op de achterlijn stond. Een normaal persoon zou hem voorgeven maar Rudi weet wat hij van Roberto Carlos heeft geleerd(verhalen doen te rondte over een affaire met zijn dochter) en schiet de bal in één keer het goal in. Een prachtig einde van een mooie voetbalmiddag. Volgende week wacht het tweede elftal van Nieuwland uit Nieuwland. Het beloofd weer een mooie pot te worden waar hopelijk veel biertjes op gedronken kunnen worden op het openingsfeest zaterdag de 26ste!