Heren 2 verliest laatste wedstrijd

Heren 2 verliest laatste wedstrijd

De Meern 2

2 - 1

Odysseus '91 2

Competitie

Mannen zaterdag, 2, 1e klasse B

Datum

10 mei 2014 10:30

Scheidsrechter

Moustaadil, M.

Accommodatie

Sportpark De Eng
Tuurdijk 33
3997MS
'T GOY
tel. 030-6011721

Op 10 Mei werd de laatste wedstrijd van het seizoen afgewerkt tegen de Meern 2. Op het eerste gezicht leek er niks meer op het spel te staan daar handhaving reeds door de heren bewerkstelligd was. Toch was dit niet helemaal het geval. Zo was er na vijf maanden blessureleed de terugkeer op de velden van el capitano, wat in de Meern werd beloond met extra reisgezelschap in de vorm van een trouwe viervoeter. Heuglijk was deze dag nog meer omdat deze de laatste wedstrijd van Bram Fikkers betekende. Hij zal zijn carriere, samen met medehipster van het eerste uur Erik Pentinga, voortzetten bij Voorwaarts. Dit alles ongetwijfeld op advies van zakenpartner Suijkerbuijk. Ook trainer Jorrit Hoekstra nam na vier jaar Heren 2 als laatst plaats op de bank. Erik Vissink had hem om die reden nog gewezen op de kans dat hij hem zou moeten vervangen, maar Jorrit zou Jorrit niet zijn als hij zich daar wat van had aan getrokken, dit deed hij dan ook niet.

De wedstrijd was niet heel bijzonder. Al snel werd duidelijk dat nummer 8, die naar alle waarschijnlijkheid de eerste helft van het eerste was geleend, over een groot tekort aan hersencellen en beschaving beschikte. Helaas liet de scheidsrechter zich beïnvloeden door deze persoon en de rest van het team dat nog voor een periodetitel speelde, waardoor de Paarse helden bij een 1-1 stand een winnend tegendoelpunt aangenaaid kregen. Erik Vissink werd bij een corner zeer duidelijk gehinderd door twee man, waardoor hij onmogelijk bij de bal kon komen. Het was genoeg reden voor de heer Fikstra om in zijn laatste pot nog even een pakje maaslander mee te pakken door met een subtiel wegwerpgebaar richting de arbiter het veld te verlaten. 

De wedstrijd eindigde in 2-1 voor de Meern, maar niemand was daar echt heel roerig om. Een aantal eindconclusies van het seizoen lijken daarom op hun plaats:

1. Erik Vissink heeft zich beestachtig ontwikkeld. Waar hij in het begin van het seizoen zeker meevoetballend nog tekortkwam, was het verschil met deze laatste wedstrijd gigantisch. Er stond inmiddels een Heren 2 waardige keeper, die waarschijnlijk aan Ody kant de beste man van het veld genoemd kon worden, chapeau!

2. Het lidmaatschap van Heren 2 betekent het kerkhof van je relatie. Dit ondervonden smeerpijp, JVZ, koning van de assist, TT, Gustaaf, Andres, Rudi Mental en Dyliano aan den lijve. Saillant detail daarbij is dat Roel Elfring de overstap maakte naar Heren 1 en juist in het liefdesbootje stapte. Uiteraard zijn er nog jongens met relaties, maar dit zal naar alle waarschijnlijkheid niet lang meer duren.

3. Handhaving is bewerkstelligd en het buikspierkwartiertje wordt komend seizoen hopelijk vaste prik waardoor de blessureboeg kleiner zal worden en bovendien meer vrouwelijk schoon in aanraking zal komen met een vochtig wordende onderbroek.

4. Andres, je moet nog een seizoen blijven, we hebben je voetbalkwaliteiten harder nodig dan die lulletjes van buitenlandse zaken koffie en kopietjes nodig hebben..

Eindconclusie:

Boys, het was weer een episch seizoen op sociaal vlak, ik heb van jullie genoten. Laten we komend seizoen met zijn allen de schouders eronder zetten om ons ook op voetballend weer te laten gelden!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!