Ody verslaat DOVO met moeite en neemt koppositie weer over

Ody verslaat DOVO met moeite en neemt koppositie weer over

Odysseus '91 2

1 - 0

DOVO 3

34'
...
Dylan Mulder (vrijetrap)
57'

Competitie

Mannen Zaterdag reserve (A-cat), 2, 2e klasse D

Datum

13 april 2013 15:00

Scheidsrechter

Amghar, A.

Accommodatie

Sportpark De Eng
Tuurdijk 33
3997MS
'T GOY
tel. 030-6011721

Met een uitgedunde selectie, maar mét de tijdelijk teruggekeerde Kevin uit Brussel mocht Ody als hoofdwedstrijd om 15.00 het kunstgrasveld betreden. Voor het eerst waren er meer supporters aanwezig dan de vader van Gustaaf. Jorrit vond zichzelf niet fit genoeg om te spelen en zodoende mocht de enige echte Wolf, als alweer de 7de! Keeper dit seizoen, de plaats onder lat innemen. In de verdediging stonden wederom Thijs , Jan, Lars en Kevin. Het middenveld bestond uit de Kraai, Dylan-doe-nog-een-tosti-Mulder en aanvoerder Jules. Voorin stonden ditmaal Andres, Luuk en Jeroen. Nathan was de enige wissel en zou na ongeveer een uur spelen in de ploeg komen voor Andresius.

Ody begon goed aan de wedstrijd en kreeg in de openingsfase enkele kansen, waaronder een knappe volley van Andres die de keeper van DOVO nog knap tegen de paal kon tikken. Voor rest geen 100% kansen voor Ody, maar wel goede mogelijkheden, waar steeds de beslissende pass ontbrak. DOVO stelde hier bijzonder weinig tegenover en zo werd er ook terecht met 0-0 de kleedkamers opgezocht.

Na rust moest een vrije trap van Dylan het keerpunt in de wedstrijd worden. Ik denk dat ik ook vaker tosti's ga bestellen, want Dylan schoot alweer een vrije trap in de bovenhoek. Nog niet zo mooi als tegen SVM, maar de 1-0 voorsprong leverde het wel op. Daarna glipte als zo vaak gebeurd bij Ody 2 de wedstrijd toch weer een beetje uit handen. DOVO ging opportunistischer spelen, wat in de eindfase nog voldoende gevaar opleverde. Zo had Lars geluk dat, na twee eerder onterechte strafschoppen wegens hands, de scheidsrechter een handsbal nu over het hoofd zag. Ody verzuimde de wedstrijd in het slot te gooien, maar had pech in de afronding. Wingman Jeroen raakte de paal en Kevin schoot snoeihard op de lat. Zo bleef het spannend tot de allerlaatste seconde, waar DOVO nog een één-op-één kans kreeg met Marten. Gelukkig schoot de spits van DOVO recht op de keeper en kon Jules nog net een teen voor de rebound krijgen zodat de drie punten in Utrecht bleven. Ody neemt de koppositie weer over van CJVV, dat naar de 4de plaats in gezakt. Met de wetenschap dat de volgende speelronde UVV-CJVV op het programma staat, kan Ody alvast hele goede zaken als het wint in en van Benschop en promotie bijna niet meer ontgaan.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!