Ody neemt op de valreep 3 punten mee uit Zeist

Ody neemt op de valreep 3 punten mee uit Zeist

Jonathan 2

0 - 1

Odysseus '91 2

...
66'

Competitie

Mannen Zaterdag reserve (A-cat), 2, 2e klasse D

Datum

2 februari 2013 12:00

Scheidsrechter

Douwes, H.

Accommodatie

Sportpark De Eng
Tuurdijk 33
3997MS
'T GOY
tel. 030-6011721

Na de vele afmeldingen van het Nederlands elftal werd de gehele selectie van Ody zaterdag 2 februari opgeroepen door de KNVB om in hun hoofdkwartier, Zeist, te komen voetballen. Beide herenteams van Ody moesten het opnemen in en tegen Jonathan. Waar het eerste pijnlijk onderuit ging in het naprogramma ging heren 2 in de hoofdwedstrijd er wel vandoor met de 3 punten.

In een zeer matige eerste helft was het Jonathan dat de beste kansen kreeg in een verder redelijk gelijk opgaande wedstrijd. Keeper/trainer Jorrit had een engeltje op de lat zitten en showde even later een zweefduik door een bal uit de kruising te tikken, waar hij bij later toegaf dat dit minstens voor de helft een showduik was. Ody wist hier helemaal niks tegenover te zetten en kon dan ook het meest tevreden zijn dat met rust nog een 0-0 tussenstand genoteerd kon worden.

De tweede helft begon Ody beter te voetballen en begon het ook kansen te creëren. Diederik bleef geblesseerd in de kleedkamer achter waardoor Thijs rechtsback kwam te voetballen en ook Jules een linie naar achter schoof. Andres kwam op nummer 10 te voetballen. Dit zorgde voor meer voetbal in de ploeg. Ondanks de nog matige conditie van de Ody-spelers was deze bij Jonathan nog slechter en werden er steeds makkelijker gaten gevonden in de verdediging. Luuk kon vanaf de zijkant een bal ontfutselen en alleen door op de doelman, maar twijfelde te erg of hij de bal moest breed leggen of niet en schoot op de keeper van Jonathan. Door de opeens vele zieken in de Ody selectie was Dylan nog bereid gevonden om nog een half uur mee te voetballen. Wie hiervoor eruit moest was wel nog een grote vraag. Waar Dylan al klaar stond in te vallen en de scheids zijn boekje al bij de hand had, was er nog niet besloten wie eruit moest en vroeg Jorrit aan Jules wie gewisseld moest worden. Dit leverde een ietwat gênante situatie op, met als conclusie dat Dylan weer kon gaan zitten. Even later werd er dan alsnog besloten om Dylan op het middenveld erbij te zetten en Andres in de spits te zetten ipv Pentinga.

Ody kon wel nog de drie punten mee nemen naar Utrecht, omdat 5 minuten voor tijd Jules op de zestienmeter 2 man voorbij liep en daar de bal ietsjes te ver voor zich uit speelde. Luuk zag dit ook probeerde op goal te schieten. Deze werd echter geblokkeerd door een verdediger en zo belandde de bal wederom voor de voeten van Jules die de bal tegen de touwen wist te schieten #lekker duits #3punten in tas #aansluiting met koplopers #lekker gevoel #goede zaterdag #opnaarhetbier

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!