54'
... (intikker)

Mannen Zaterdag reserve (A-cat), 2, 2e klasse D

13 oktober 2012 12:00

In het eerste deel van de wedstrijd was het Renswoude dat een lichte overhand had, zonder veel kansen te creëren. Ody liet zich ver terugzakken en liet Renswoude voetballen. Wel kon Ody er een paar keer gevaarlijk uitkomen en dit leverde na een half uur een strafschop voor Ody op. Torben werd ondersteboven gelopen in het zestienmetergebied. Kevin pakte de bal en liep zelfverzekerd naar de stip, maar de keeper van Renswoude pakte de bal knap uit de hoek. Misschien kan hij beter de bal buiten de zestien leggen en doen alsof het een vrije trap is, want dat gaat hem toch beter af. Hierna volgde een desastreus kwartiertje voor Ody. 15 minuten later stond het namelijk 3-0 voor Renswoude. Onder andere twee hoekschoppen werden binnengewerkt. Het laatste doeplpunt werd met de hand meegenomen, maar er was niemand die protesteerde behalve grensrechter Tim. Dit bleek helaas tevergeefs. Voor rust knalde Nard de bal nog op de paal en dus ging Ody met een 3-0 achterstand de kleedkamers in.

Na rust ging Ody uit een ander vaatje tappen en zette Renswoude volledig vast op eigen helft. Er werd telkens een verdediger doorgeschoven en dit resulteerde in veel balbezit en kansen voor Ody, voldoende om te wedstrijd nog te doen kantelen. Maar er werd er maar eentje afgemaakt. Na een schot van de goed spelende Nard was Torben er als de kippen bij om de afvallende bal binnen te tikken. De trainer van Renswoude was er ook nog niet gerust op en ging het laatste deel van de wedstrijd als grensrechter spelen. De scheidsrechter vertrouwde dit niet en besloot telkens voor het tegenovergestelde te fluiten. Dit omdat de Ody bank de grens onder druk zette toen hij de eerste bal die overduidelijk voor Ody was, probeerde aan Renswoude te geven. Alle daaropvolgende tekens van de grensrechter, die overigens goed waren, werden genegeerd door de scheids waardoor Ody steeds mocht ingooien. Het hielp Ody niet meer om meer doelpunten te maken en zodoende werd de 3-1 eindstand op het formulier genoteerd.