40'

Mannen Zaterdag reserve (A-cat), 2, 2e klasse D

6 oktober 2012 12:00

Vliet, J. van

Met flinke vertraging, door een afgezette afslag, vertrok Ody naar Maartensdijk, waar de zesde competitiewedstrijd op het programma stond. Met een korte warming-up begon Ody toch geconcentreerd aan de wedstrijd. De eerste 20 minuten ging het gelijk op en kregen beide elftallen goede kansen om de score te openen. Daarna braken wat tumultueuze minuten aan op sportpark Maartensdijk. Eerst kreeg SVM een penalty na een botsing van de spits van SVM en keeper Martin. Dit buitenkansje werd binnengeschoten door SVM, 1-0. Ody trok hierna vol te aanval en dit resulteerde 2 minuten later in een mooi lelijk doelpunt van Jeroen, die de bal tussen een paar verdedigers en onder de keeper in het doel schoot. Vervolgens werd er geprobeerd de enkel van Jules doormidden te trappen en deze het veld moest verlaten ten faveure van Nard. In een verder stevige eerste helft vielen nog twee doelpunten. Eerst schoot Kevin alweer zijn tweede vrije trap van het seizoen binnen en vlak voor rust wist ook SVM nog een keer het net te vinden. Zodoende werd er 2-2 de kleedkamers opgezocht.

Na rust werd het veld ontzettend groot en gingen beide elftallen vol op de aanval spelen. Dit zorgde ook voor veel kansen aan beide kanten. SVM was vooral gevaarlijk bij stilstaande situaties en Ody kon er een paar keer dreigend uitkomen op de counter. In de afgekoelde tweede helft vielen er echter geen doelpunten meer en bleef de stand steken op 2-2. Ody zakt hierdoor naar de derde plaats op de ranglijst. Volgende week moeten er weer drie punten gepakt worden bij Renswoude.