78'

Mannen Zaterdag reserve (A-cat), 2, 2e klasse D

15 september 2012 12:30

Verbree, G.A.

Zaterdag 15 september kwam de gehele selectie van Jonathan op bezoek op sportpark Olympos. De eerste van de twee wedstrijden ging tussen beide 2de elftallen. Alwaar Jonathan volgens de tactische papieren vroeg druk wilde zitten was het toch Ody dat in het begin de betere ploeg was. Dit werd ook tot uiting gebracht op het scorebord toen Luuk bij de tweede paal de bal kon binnenschieten. Ody liet Jonathan niet in de wedstrijd komen en ook voor de rest van de eerste helft was Ody de bovenliggende partij. De 2-0 kon dan ook niet lang uitblijven en Tim maakte zijn eerste doelpunt in dienst van Odysseus. Er bestaat nog onduidlijkheid wie de assist gaf, want Steven en Luuk claimen deze beide. 2-0 was tevens de rustand.

Na rust bleef Ody de wedstrijd domineren zonder zelf niet meer teveel kansen te creeren. Pas in het laatste kwartier kon Ody uitlopen naar 4-0. Het mooiste doelpunt van de dag kwam op naam van Dylan. In 78ste minuut stifte Dylan de bal prachtig over de doelman van Jonathan in de verre hoek. Daarna wist ook Lars zijn eerste (frommel)doelpunt voor Ody te maken. Met een 4-0 eindstand werd er door 'bolleke' de scheids afgefloten en kon de overwinning gevierd worden. Ody stijgt door de overwinning naar de derde plaats op de ranglijst.