Heren 2 - Reserve 2e klasse C

10 maart 2012 11:45

Adam, I.

Opstelling: Jorrit Hoekstra, Roel Elfring (70. Ashley), Jan Albers, Kevin Vijftigschild, Gido Lurvink, Tim Savenije (46. Thijs Duindam), Thomas Maas, Chris Rogers (25. Erik Pentinga), Luuk Vugts, Stefan van Dorp, Steven de Kort.

Wie denkt dat de eredivisie een spannend slot van de competitie krijgt, moet eens een kijkje gaan nemen in de reserve tweede klasse C. Met 8 (van de 12) ploegen binnen 7 punten zijn er nog genoeg kanshebbers voor het kampioenschap. Met de wetenschap dat er dus elke week minimaal 2 toppers op het programma staan, moesten er wel ploegen zijn die punten gingen verspelen.

Odysseus had deze week een makkelijke middag op sportpark Olympos, die goed te vergelijken was met de wedstrijd Valencia – PSV eerder deze week. Vooral de eerste helft werden de bezoekers uit Amsterdam helemaal weggespeeld. Na 10 minuten stond er al 2-0 op het scorebord. Eerst wist Luuk te profiteren van niet goed wegwerken van de bal in de Amsterdamse verdediging en de bal over de doelman te schieten. Vlak daarna kon Thomas de bal op aangeven van Stefan de bal tegen de touwen schieten. Na een half uur spelen, vlak nadat Chris van het veld moest met een knieblessure en werd vervangen door Erik, stond het 3-0. Opnieuw was het Luuk die bal na een mooie aanval kon binnentikken na opnieuw een assist van Stefan. Daarna was het Stefan zelf die in de 35ste minuut de 4-0 maakte.

Na rust was er vooral na het tweede doelpunt van Stefan en dus de 5-0 niet meer veel te beleven op sportpark Olympos. Zelfs WV-HEDW wist nog twee doelpunten te maken. Gelukkig maakte de Supersaturday het weer een beetje goed.