Voorbeschouwing MOTD D8 - 20 mei - Odysseus '91

Voorbeschouwing MOTD D8 - 20 mei

Voorbeschouwing MOTD D8 - 20 mei

19 mei 2023 16:00


Op 20 mei is het tijd voor weer een match of the day: de MOTD van D8! Lees hier de voorbeschouwing van deze wedstrijd, geschreven door de Purple Brain commissie!

Aanstaande zaterdag spelen de dames van Ody 8 hun laatste wedstrijd van het seizoen, onder leiding van hoofdtrainer Lisette. De competitie is uitermate spannend en dus wordt er in deze wedstrijd(ronde) om veel gespeeld. Dit nieuwe wedstrijdteam kan namelijk nog zowel op de 5e plek eindigen als op de 10e plek. Nu staat het achtste vrouwenelftal van Ody op de 6e plek, nog net in het linkerrijtje. De tegenstanders, SVO Krommerijnstreek VR3, staan met 1 punt minder een plek daaronder, belangrijke wedstrijd dus!

Waar Dames 8 in de najaarscompetitie tegen de Krommen met 1-7 verloor, is het nu tijd om de rug te rechten voor revanche. De aanvallende middenvelder Laurien heeft de laatste wedstrijden eindelijk haar droogte weten te doorbreken en is op dreef. Naast haar mooie balaannames en afstandschoten wordt dan nu ook een hattrick van haar verwacht. Daarnaast is Kim het nog verschuldigd om een keer te scoren voor haar eigen team in plaats van voor D7. Verder worden 2 doelpunten verwacht via de flanken, namelijk van An en An, die eindeloos verrassen met hun snelheid. Daartegenover zou er een tegendoelpunt kunnen vallen door het gemis van aanvoerder Zip (CV). Echter heeft Indi zich in de kijker weten te spelen als waardige CV en naast de betrouwbare Raf hebben de trainsters weinig te vrezen. Bovendien maakt Robin een rentree in mogelijk haar afscheidswedstrijd als stofzuiger op het middenveld, zie daar maar eens doorheen te komen! Met alle sterke verdedigers en verdedigende middenvelders die dit team rijk is, hebben ze helemaal geen vaste keeper nodig! Alles bij elkaar genomen, is het advies om in te zetten op een 6-1. Het is helaas niet de 7-1 om de cirkel mooi rond te maken, maar de supporters kunnen wel 6x dansen met de paarse parels op de goaltune.

Raap jezelf dus zaterdagochtend bij elkaar, neem een reparadler of je sterkste anti-katermiddel en kom de paarse parels aanmoedigen om 9:30 op het hoofdveld! 

YH, Purple Brain
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!